VUČIĆ JE POKAZAO DA JE NARODNI PREDSEDNIK Palma: Neka opozcija zapita Francuze i Nemce kako policija reaguje u njihovim zemljama

Novosti online

11. 08. 2024. u 12:31

PREDSEDNIK Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podržao je predsednika Srbije nakon jučerašnjih protesta opozicije u Beogradu.

ВУЧИЋ ЈЕ ПОКАЗАО ДА ЈЕ НАРОДНИ ПРЕДСЕДНИК Палма: Нека опозција запита Французе и Немце како полиција реагује у њиховим земљама

Foto: RTS printskrin

- Današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je pokazalo po hiljaditi put da je Aleksandar Vučić narodni predsednik, a istovremeno i veliki državnik. Rekao je da su njegova vrata za razgovor otvorena i da ide da razgovara sa narodom. Ali opozicioni politički prevaranti ne žele ta vrata, oni bi da razgovaraju iza nekih stranih vrata sa njihovim stranim sponzorima, koji ne žele dobro Srbiji - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i dodao:

- Želim da čestitam srpskoj policiji, žandarmeriji i Bezbednosno informativnoj agenciji. Kao što je Vučić narodni predsednik, tako je i naša policija narodna policija. Niko nije povređen, a neka pitaju ti opozicioni politički prevaranti Francuze i Nemce, kako u njihovim državama policija reaguje i koliko ima razbijenih glava i pohapšenih. Srbija neće biti država ni žutih prsluka ni žute patke - kazao je Marković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI ŠOU NA PODIJUMU! Košarkaši Srbije se baš načekali na bronzu na Olimpijskim igrama, a onda proslavili u svom stilu! (FOTO)