VUJIČIĆ UPOZORAVA: Dok Kurti priprema udar na KiM, njegovi botovi podržavaju opozicione proteste u Beogradu

Novosti online

11. 08. 2024. u 14:03

NARODNA poslanica i predsednica Odbora za Kosovo i Metohiju Skupštine Srbije, Danijela Vujičić, prokomentarisala je aktuelna dešavanja u južnoj srpskoj pokrajini kroz prizmu jučerašnjih protesta opozicije u Beogradu.

ВУЈИЧИЋ УПОЗОРАВА: Док Курти припрема удар на КиМ, његови ботови подржавају опозиционе протесте у Београду

Foto: SNS

- Dok Aljbin Kurti priprema novi udar na srpski narod na Kosovu i Metohiji najavama otvaranja mosta na Ibru i svakodnevno zagorčava život Srbima u južnoj pokrajini, njegovi botovi i mediji svesrdno podržavaju opozicione političke proteste u Beogradu jer u njima vide šansu za ostvarenje Kurtijevog velikoalbanskog sna.

Nije slučajno u Prištini izabran datum za otvaranje mosta na Ibru koji se pokalapa sa jekom opozicionih i rušilačkih protesta u Beogradu! Metod je jasan i već više puta viđen - oslabiti poziciju Beograda udruženim napadima i udariti na Aleksandra Vučića koji je jedina brana srpskom narodu na KiM.

Poražavajuće je da ni reč o patnjama srpskog naroda sa KiM nismo čuli na protestima đilasovske opozicije, ali jesmo poruke mržnje, rušenja države i pretnje Aleksandru Vučiću po istoj matrici po kojoj se one pišu u Prištini odakle im stiže snažna podrška.

Slabljenje Srbije ide jedino na ruku Aljbinu Kurtiju da pojača svoju antisrpsku torturu i teror nad našim narodom koji bi rezultirali daljom eskalacijom i usložnjavanjem situacije u južnoj srpskoj pokrajini sa ciljem da isprovociraju sukob između Srba i tzv. Kosovske policije i po mogućnosti sa Kforom, radi realizacije finalnog etničkog čišćenja.

Jasno je da je Kurti ima isti cilj kao i njegovi politički surogati u Beogradu koji koriste ove proteste i narod, Dragan Đilas i Dragan Šolak, a to je izazivanje nemira, nestabilnosti, tenzija i eskalacija situacije i rušenje predsednika Vučića uz slabljenje države Srbije i sotvarenje sna o nezavisnom Kosovu i Metohiji. 

Zato puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u neprestanoj borbi za našu jaču  i ekonomski snažniju Srbiju koja čuva srpski narod na Kosovu I Metohiji - navela je Vujičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE KARIJEV SIN? Osvajao medalje sa reprezentacijom Nemačke, oženio lepoticu (FOTO)