SRAMNO! Organizatori Beomajdana planiraju provokacije i incidente na večerašnjem dočeku naših olimpijaca

V.N.

12. 08. 2024. u 10:59

DESTRUKTIVNE i rušilačke opozicione snage koje su u sprezi sa stranim faktorom pre nekoliko dana pokrenule proces obojene revolucije u našoj zemlji pod nazivom Beomajdan, planiraju da grubo i prljavo zloupotrebe večerašnji svečani doček naših olimpijaca ispred Starog dvora u Beogradu.

СРАМНО! Организатори Беомајдана планирају провокације и инциденте на вечерашњем дочеку наших олимпијаца

Foto: Tanjug

Naime, organizatori Beomajdana, pod plaštom lažne ekološke agende oličene u antilitijumskoj kampanji, nastojaće da u sadejstvu sa Proglasom, Narodnim pokretom Srbije i Zeleno-levim frontom večerašnji svečani doček olimpijaca zloupotrebe i naruše isticanjem plakata i transparenta, kao i pogrdnim skandiranjem protiv našeg državnog rukovodstva.

Nameće se logičan zaključak da pomenuta antisrpska struktura kontinuirano politički lešinari i koristi svaku mogućnost da izazove nove sukobe u našem društvu.

A nije zgoreg ni podsetiti da u vreme dok su isti ti vršili vlast, naš sport je bio na najnižim mogućim granama, stoga je i jasno da će njihovi večerašnji pokušaji biti put u političko i moralno bespuće kao i nebrojeno puta do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo