BRNABIĆEVA PRUŽILA PODRŠKU BRANKI LAZIĆ: Novinarska i medijska udruženja treba da se samoukinu ako na ovo nasilje ne reaguju (VIDEO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 12:49

PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić uputila je putem svog Iks profila punu podršku novinarki Informera Branki Lazić koju su u subotu uveče, tokom blokade železničke stanice Prokop, lažni ekolozi i Đilasovi uposlenici Ivan Bjelić i Nikola Ristić brutalno napali i maltretirali.

БРНАБИЋЕВА ПРУЖИЛА ПОДРШКУ БРАНКИ ЛАЗИЋ: Новинарска и медијска удружења треба да се самоукину ако на ово насиље не реагују (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Novinarska i medijska udruženja treba da se samoukinu ako ne reaguju na napad, vređanje i maltretiranje novinarke na zadatku kakvo smo, nažalost, imali prilike da vidimo tokom Šolakovih protesta u Beogradu. Čekamo i reakciju stranih udruženja koja, kao po naredbi, reaguju u svakoj drugoj situaciji pa i kada dašak vetra pokvari frizuru njima omiljenim novinarima, kao i svih međunarodnih organizacija koje se bave slobodom medija. Zamislite da je neka novinarka N1 ovo doživela na bilo kom skupu koji je organizavala SNS Srbije? Znam - nezamislivo je, ali zamislite kakvi bi to vapaji bili od Maje Sever do Novinara bez granica, Novinara u svemiru i ostalih postojećih i nepostojećih udruženja. Puna podrška Branki Lazić, novinarki Informera. To se zove hrabra žena, profesionalac. Wake up call - navela je Brnabićeva.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo