''LAŽNI EKOLOZI, A STVARNI SRBOMRZITELJI'': Ministarka Adrijana Mesarović žestoko odgovorila na užasne pretnje predsedniku (FOTO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 15:35 >> 15:47

SAKRIVENI iza društvenih mreža i Šolakovih medija, lažni ekolozi, a stvarni srbomrzitelji ne prestaju sa najstrašnijim pretnjama po život predsednika Vučića.

ЛАЖНИ ЕКОЛОЗИ, А СТВАРНИ СРБОМРЗИТЕЉИ: Министарка Адријана Месаровић жестоко одговорила на ужасне претње председнику (ФОТО)

Andrijana Mesarović, Foto: Grad Novi Sad

- Najoštrije osuđujem poslednje u nizu, miljenika Aljbina Kurtija Bobana Bogdanovića, koji je danas okačio sliku predsednika Srbije na vešalima, i otvoreno priznao da bi opozicija najradije da ga vidi mrtvog!

Ovaj manijakalni progonitelj, inače Kurtijev poltron, u samo dva dana izneo je užasne pretnje smrću predsedniku Vučiću i pozvao na građanski rat.

Svima je jasno da oni beže od fer političke utakmice i kriju se iza stranaca koji žele da Srbiju vide na kolenima. A znaju da su u problemu jer se to neće desiti sve dok Vučić vodi Srbiju, pa ne biraju način da mu prete i napadaju ga.

Pitam se da li je moguće da ne postoji glas razuma, jer neke stvari jednostavno ne smeju biti prihvatljive u dnevnopolitičkoj borbi?!

Apsolutna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću! Na kraju će, kao i uvek, pobediti Srbija!

BONUS VIDEO: BESNI ŠOLAK NASTAVLjA DA VREĐA PREDSEDNIKA I NAROD! DOVEO ĆUTU NA TELEVIZIJU DA GOVORI GADOSTI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O BIOGORIVU, RUDOLFU I PODMORNICAMA: Od kada je čoveka civilizacija traži prijateljske energente