ŠOLAKOVA "NEVINA DECA": Ko su opozicioni aktivisti uhapšeni tokom vikenda? (FOTO/VIDEO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 17:59

KO su opozicioni aktivisti uhapšeni tokom vikenda, a koje Šolakovi mediji predstavljaju kao "nevinu decu", "najbolje među nama". To su poznati studenti od 30 i kusur godina.

ШОЛАКОВА НЕВИНА ДЕЦА: Ко су опозициони активисти ухапшени током викенда? (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ivan Bjelić - poznat po obmanjivanju javnosti i širenju panike notornim lažima i pretnjama. 

- Zbog toga su nam potrebni i filteri za odsumporavanje na dimnjacima. Termoelektrana koje takođe planiramo izgraditi sedam u narednom periodu - rekao je tada Bijelić, pa potom pretio eksplozivnom napravom.

Foto: Novosti

 

Nikola Ristić - poznat po tome kako KiM treba dati Albancima da oni upravljaju njime:

- Srpski zvaničnici pričaju o ljudima iz šume dok masovno seku stabla širom Srbije. Albanci uveli potpunu zabranu seče šuma. Da, zaslužili smo da Kosovo bude najpre nezavisno, a potom u savezu sa Albanijom. Oni će sigurno bolje voditi računa o toj teritoriji - izjavio je tada Ristić. 

Njihove zajedničke akcije su tek posebna priča: maltretiranje i progon građana, uglavnom žena.

I kao poslednji "istaknuti građanin" je niko drugi do Jevgenije Julijan Dimitrijević. Čovek sasvim normalnog ponašanja, potpuno psihički zdrav. 

Naime, Dimitrijević svoju poziciju i ugled u ovim krugovima zasniva pre svega na dobrim konekcijama sa „višim silama“, sa kojima je u konstantnom dosluhu i komunikaciji, a dobro je povezan i sa najutacjnijim domaćim, ali i inostranim magovima i astrolozima, koji su mu u prethodnom periodu pomagali da definiše najbolje datume i lokacije za održavanje protesta. Uostalom, slika govori više od reči: 

Foto: Novosti

 

Da li je ovo mladost koja je budućnost Srbije? Da li su ovo nevina deca koja nikome nažao nisu ništa učinila i zbog kojih treba da ispaštaju svi građani Srbije?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)