ŠINKOVIĆ I GLIGORIJEVIĆ LICEMERNO POKUŠAVAJU DA SAKRIJU: Ristić uhapšen na anti-litijumskom protestu, a zarađuje od nemačkog "Dojče vele"

Novosti online

12. 08. 2024. u 18:28

OD dobro obaveštenog izvora saznajemo da za Nikolu Ristića, koji je u nedelju ujutru uhapšen zbog vandalskog blokiranja železničke stanice „Prokop“, najveći problem nije ograničenje slobode kretanja, već činjenica da mu je zbog ovih aktivnosti ozbiljno ugrožena zarada.

ШИНКОВИЋ И ГЛИГОРИЈЕВИЋ ЛИЦЕМЕРНО ПОКУШАВАЈУ ДА САКРИЈУ: Ристић ухапшен на анти-литијумском протесту, а зарађује од немачког Дојче веле

Foto: Printskrin

Naime, Ristić ima zaključen ugovor sa nemačkom novinskom agencijom „Dojče vele“ koja ga izdašno plaća da u Srbiji sprovodi dugoročni projekat „Mediji za mlade“, a koji je namenjen političkoj indoktrinaciji najmlađih kategorija stanovništva kroz različite medijske platforme.

Međutim, kao anti-litijumski ekstremista, koji je uhapšen zbog nasilja na javnom skupu, Ristić je došao u direktnu koliziju sa politikom zvanične Nemačke. 

Ristićevi nadređeni su koordinator „Dojče vele“ za Srbiju Norbert Šinković i novinarka nedeljnika „Vreme“ Jovana Gligorijević, koji se prema njemu ponašaju zaštitnički i kriju od javnosti ove činjenice.

Ristić, Šinković i Gligorijevićka su rastrzani između činjenice da ih plaća nemačka novinska agencija, a da sa druge strane podržavaju anti-litijumske proteste kao povod za Beomajdan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)