''NULTA TOLERANCIJA ZA NASILNIKE'': Premijer Vučević pozvao nadležne državne organe da reaguju na stravične pretnje predsedniku (FOTO)

Novosti online

12. 08. 2024. u 18:55 >> 19:00

PREDSEDNIK Vlade Srbije, Miloš Vučević reagovao je na stravične pretnje predsedniku države, upućene od Kurtijevog poslušnika Bobana Bogdanovića.

НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА ЗА НАСИЛНИКЕ: Премијер Вучевић позвао надлежне државне органе да реагују на стравичне претње председнику (ФОТО)

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Pretnje smrću predsedniku Vučiću koje je na mreži Iks izneo izvesni Boban Bogdanović, potvrđuju da je cilj Kurtijevih i “domaćih” antisrpskih opozicionara, tajkuna i njihovih medijskih plaćenika da izazovu haos i političku destabilizaciju Srbije.

- Apelujem na nadležne državne organe da reaguju na ove stravične pretnje, i da sankcionišu sve one koji, pod maskama ekoloških aktivista i navodnih boraca za ljudska prava, pozivaju na ubistvo predsednika i nasilno preuzimanje države. Nulta tolerancija za nasilnike! Naveo je premijer Vučević.

BONUS VIDEO: DIVAN SUSRET: Premijer Vučević i srebrna Aleksandra Perišić u prijatnom razgovoru 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U POTPUNOJ NEVERICI: Ovo su naši navijači uradili na vaterpolo finalu Srbija - Hrvatska, a to u TV prenosu nije pušteno! (VIDEO)