"SVAKO KO UBIJE SRPSKOG POLICAJCA IMA MOJE POŠTOVANJE..." Skandal u lažnoj državi, prištinski poslanik veliča ubicu Fatona Hajrizija (FOTO)

Novosti online

13. 08. 2024. u 12:51

SAHRANI ubice srpskog policajca Nikole Krsmanovića Fatona Hajrizija u Donjoj Klini prisustvovalo je nekoliko hiljada Albanaca, a među njima i poslanik Demokratske partije tzv. Kosova Bekim Hadžiju, koji je poručio da svako ko ubije srpskog policajca zaslužuje njegovo poštovanje, prenosi "Kossev".

СВАКО КО УБИЈЕ СРПСКОГ ПОЛИЦАЈЦА ИМА МОЈЕ ПОШТОВАЊЕ... Скандал у лажној држави, приштински посланик велича убицу Фатона Хајризија (ФОТО)

Foto: Printskrin

Hadžiju je na svom profilu na Fejsbuku veličao albanskog teroristu i podelio fotografije sa sahrane.

- U Klini smo se danas, zajedno sa hiljadama građana, poslednji put oprostili od Fatona Hajrizija. Faton Hajrizi je prvi Albanac koji je otišao sa 'Kosova' i ubio srpskog policajca na teritoriji Srbije. Do slučaja Fatona Hajrizija svi srpski policajci, vojnici i paravojnici ubijani su na 'Kosovu'! Počivaj u miru! Saučešće porodici i prijateljima - napisao je Hadžiju.

Potom je u komentarima i u prepisci pojasnio zašto veliča Hajrizija.

- Zločinačka i genocidna srpska policija ubila je i masakrirala 1.632 albanske dece, hiljade nevinih civila na Kosovu, u Bosni i u Hrvatskoj. Svako ko ubije srpskog policajca ima moje poštovanje i poštovanje naroda Kosova, što svedoči masovno učešće u sahrani Fatona Hajrizija. Srbija se još uvek nije izvinila za bilo kakva ubistva ili masakre na Balkanu - napisao je Hadžiju.

Podsetimo, Hajrizi je kod Loznice ubio pripadnika granične policije Nikolu Krsmanovića, a ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Pripadnici MUP Srbije likvidirali su Hajrizija posle dvodnevne potrage.

BONUS VIDEO: NOVOSTI U LOZNICI: Mesto na kom je Albanac ubio srpskog policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?