VULIN SA ŠOJGUOM: Potpredsednik Vlade se zahvalio ruskim bezbednosnim strukturama koje su upozorile Srbiju za pokušaj državnog prevrata

Novosti online

13. 08. 2024. u 16:33 >> 16:50

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije, drugog dana zvanične posete Moskvi, sastao se sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije Sergejom Šojguom.

ВУЛИН СА ШОЈГУОМ: Потпредседник Владе се захвалио руским безбедносним структурама које су упозориле Србију за покушај државног преврата

Foto Tanjug

Potpredsednik Vulin i sekretar SB Šojgu razgovarali su o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji u Srbiji i aktivnom učešću spoljnih snaga u veštačkom izazivanju napetosti u našoj zemlji.

Foto Tanjug

 

Potpredsednik Vlade se zahvalio ruskim bezbednosnim strukturama koje su upozorile rukovodstvo Srbije o pripremi masovnih nereda i pokušaju državnog prevrata.

Foto Tanjug

 

Potpredsednik srpske vlade je istakao da je Srbija zahvalna Rusiji na kontinuiranoj podršci Beogradu u svim teškim pitanjima, na doslednom stavu nepriznavanja lažne države Kosovo kao i saradnji i pomoći srpskom narodu u borbi protiv usvajanja rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

BONUS VIDEO: VULIN U POSETI MOSKVI: Važan sastanak sa Putinovim savetnikom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane