ZDRAVSTVENI TIM JE SAMO POČETAK: Vučić - Formiraćemo još 4 tima koja će se baviti projektom Jadar

Novosti online

14. 08. 2024. u 21:25

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa stanovnicima Malog Zvornika. On je pozvao sve građane da dođu na razgovor, jer želi da ih čuje i sasluša.

ЗДРАВСТВЕНИ ТИМ ЈЕ САМО ПОЧЕТАК: Вучић - Формираћемо још 4 тима која ће се бавити пројектом Јадар

Foto Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Bogdan Dukić, predsednik opštinskog odbora SPS-a koji je opoziciona stranka u Malom Zvorniku istakao je da je otvaranje rudnika Rio Tinto gorući problem i informacije koje kroz medije narod ne dobija na odgovarajući način. Predlaže da se oformi još stručnih timova sa profesorima sa eminentnih fakulteta koji će u narednom periodu izaći sa jasnom slikom šta rudnim može da nam donese, a šta oduzme.

- Zdravsteveni tim je samo početak i on je prethodno pitanje. Formiramo tim stručnjaka iz poljoprivrede, industrije, rudarsko-geološske struke, najboljih inženjera i ekonomista. Biće 4 tima za sada koja će biti predstavljena i koji će time da se bave. Naša je želja da stavimo i bračni par Sakan i druge ljude koji žele da nam pomognu i koji imaju pravo na svoj stav i mišljenje i na koje niko ne može da izvrši bilo kakav pritisak - naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE OČEKIVAO! Evo šta su tašta i tast uradili kada je Dušan Mandić doneo treće olimpijsko zlato u vaterpolu (VIDEO)