IAKO JE RAZBIJEN MRAČAN PLAN RUŠENJA PREDSEDNIKA VUČIĆA I USTAVNOG PORETKA SRBIJE: Opasnost još uvek nije prošla

Novosti online

15. 08. 2024. u 20:58

KREATORI i organizatori Beomajdana doživeli su svoj slom, zahvaljujući odlučnoj i adekvatnoj reakciji našeg državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

ИАКО ЈЕ РАЗБИЈЕН МРАЧАН ПЛАН РУШЕЊА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА И УСТАВНОГ ПОРЕТКА СРБИЈЕ: Опасност још увек није прошла

Foto: Printskrin

Beomajdanovci su pokušali munjevitom akcijom da za kratak vremenski period mobilišu što veći broj građana kroz tzv. ekološku agendu i, grubo zloupotrebljavajući njihovu društvenu poziciju, stave ih u funkciju opskurnih ciljeva stranog faktora i dela opozicionih snaga u našoj zemlji.

Cilj je bio da se stvori nepovoljna psihološka atmosfera u državi, da se isprovocira neadekvatna reakcija državnih organa, te da se za kratko vreme zemlja uvede u haos. Međutim, predsednik Vučić i nadležni državni organi nisu "upali u zasedu", već su u skladu sa poštovanjem svih unutrašnjih i međunarodnih standarda iz oblasti ljudskih sloboda i prava, sproveli jednu širokopojasnu političko-bezbednosnu operaciju, koja je u potpunosti bila u skladu sa najvišim demokratskim standardima.

U cilju komparacije, može se za primer uzeti decenijsko prebijanje naših građana od 5. oktobra 2000., pa sve do političkih promena 2012. godine. Svi pamte da gotovo nijedan protest iz tog tzv. demokratskog ili kako se kolokvijalno naziva i žutog perioda, nije mogao da prođe bez besprizornog batinjanja demonstranata, koji su se neretko borili i za osnovna ljudska prava, često socijalno-ekonomskog karaktera.

Danas je situacija potpuno drugačija. Demonstracije u Srbiji se u velikoj većini slučajeva dešavaju bez prisustva policije, odnosno uz minimalno angažovanje snaga reda, što je snažna argumentacija o nivou ljudskih prava i sloboda u našoj zemlji.

Stoga, pokušaji Beomajdanovaca da pokrenu nove proteste koristeći agendu imaginarne represije od strane vlasti i organa bezbednosti, predstavljaju jeftin politički pamflet, u koji više ne veruju ni najekstremniji antidržavni elementi.

Ako se pogleda struktura lokalnih vođa tzv. ekoloških protesta, potpuno je jasno da se radi o ljudima sa dna socijalne margine, od kojih jedan broj ima, najblaže rečeno, kontroverzne biografije, pre svega sa aspekta kriminala, javnog morala i psihičkog zdravlja.

Zbog potpunog fijaska koji su pretrpeli kreatori Beomajdana, isti intenzivno planiraju sprovođenje nove strategije udara na ustavni poredak naše zemlje, pre svega na predsednika Vučića i to kroz pokretanje široke političko-subverzivne ofanzive, koja za svoj primarni cilj ima destabilizaciju unutrašnjih političkih, ekonomskih i bezbednosnih prilika u našoj zemlji.

U tom smislu, važno je naglasiti da opasnost nije prošla, iako su namere organizatora obojene revolucije već svima potpuno vidljive i jasne, jer antidržavne snage u svom putu u bespuće nemaju alternativu, već im se celokupna namera svodi na uništenje i razaranje naše države i našeg društva u celini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI AMERIKANCI?! Snimak koji će obići planetu: Nikola Jokić se raskopčao, pa zapevao na sav glas baš ovu pesmu! (VIDEO)