VOĐA OPOZICIJE SABLAZNIO SRBIJU NA N1: Dimitrijeviću se priviđaju raskopana groblja i kolevke, traži da svi “pošumimo um” (VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2024. u 22:24

JEDAN od vođa opozcije, Jevđenije Julijan Dimitrijević, gostovao je na televiziji N1 i sablaznio Srbiju svojim nastupom i porukama.

ВОЂА ОПОЗИЦИЈЕ САБЛАЗНИО СРБИЈУ НА Н1: Димитријевићу се привиђају раскопана гробља и колевке, тражи да сви “пошумимо ум” (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na pitanje novinarke N1 šta tačno znači kada kaže da se bavi "ekologijom na duhovnom nivou", Dimitrijević je odgovorom ostavio sve u šoku:

- Kada je Pakća iz amazonskih šuma došla ovde sa sve svojom tetovažom preko lica i rekla da je njihova ministarka rekla da pre nego što pošumimo zemlju treba da pošumimo um. Duhovna ekologija i duhovno-duševni život iz ugla psihosomatike može da se posmatra ovako: ko uništava svoju unutrašnju okolinu, koja je pas na lancu krupnog kapitala, ko je žedan moći, samo je pitanje vremena kada interno postati eksterno i kada će pokušati da uništava sve okolo. Ja sam to naglašavao i kada sam pričao o liturgijskim potrebama Srpske pravoslavne crkve. Pa, zar nam ne trebaju te pčele za taj vosak i za sve te sveće? A oni će raskopati, i nemoj da se lažemo da neće i groblja, crkvišta i kolevke. To je ta duhovna ravan s kojom ćemo se truditi da ne gazimo ni cveće ni ljude. S kojom ćemo poštovati vodu kao živu. Ako ne verujemo da je voda živa onda je bar jasno da nam ta voda daje život, da protiče kroz nas. - izjavio je Dimitrijević.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORAMO BITI OTPORNIJI NA SUŠE: Podaci o učestalosti žednih godina i degradaciji zemljišta u našoj zemlji