MAJA POPOVIĆ: Optužuju Vučića da krši ustavna ovlašćenja, a u stvari skrivaju pravo lice i nameru da destabilizuju zemlju

Novosti online

17. 08. 2024. u 18:10

ONI koji optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da krši ustavna ovlašćenja, zapravo skrivaju pravo lice i nameru da destabilizuju zemlju i to uz veliku finansijsku podršku iz inostranstva, navodi u saopštenju ministar pravde Maja Popović.

МАЈА ПОПОВИЋ: Оптужују Вучића да крши уставна овлашћења, а у ствари скривају право лице и намеру да дестабилизују земљу

Foto: Ministarstvo pravde

- Razgovori sa narodom o važnoj temi kao što je potencijalno iskopavanje litijuma, nikako ne mogu da budu kršenje nekog pravnog akta. Naprotiv, narod daje legitimitet i veruje Aleksandru Vučiću što je nekoliko puta potvrđeno i na izborima. Kao građanin i ministar u Vladi Srbije, podržavam napore predsednika i njegovu borbu za interese svih nas i uspešnu i stabilnu zemlju. Iako je litijum velika razvojna šansa za Srbiju, država neće dozvoliti iskopavanje dok ne bude sigurna da to neće imati nikakve štetne posledice po zdravlje ljudi i životnu sredinu. Sa druge strane, vidimo plasiranje dezinformacija i pokušaje da se izazove strah kod ljudi. Jasno je da oni koji se tobože bore za ekologiju, zapravo vode političku borbu protiv Aleksandra Vučića - tvrdi Maja Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!