PROFESORKA OBJASNILA: Razgovor Vučića sa narodom nije kršenje Ustava, on je dokazao svoju političku zrelost, a iziritirao mrzitelje! (VIDEO)

Novosti onlajn

17. 08. 2024. u 20:18

PROFESOR doktor Dragana Mitrović - profesorka Fakulteta političkih nauka, istakla je gostujući u jutarnjem programu na televiziji Prva da razgovor predsednika Aleksandra Vučića sa narodom ne predstavlja kršenje Ustava.

ПРОФЕСОРКА ОБЈАСНИЛА: Разговор Вучића са народом није кршење Устава, он је доказао своју политичку зрелост, а изиритирао мрзитеље! (ВИДЕО)

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Razgovor predsednika za građanima u Malom Zvorniku je retko zabeležen gest političara kod nas. Ako analiziramo taj gest predsednika Vučića, to je njegova velika prednost što on nema problem da ode na teren i da direktno razgovara sa ljudima i da na vrlo strpljiv i pristojan način sasluša različite probleme ljudi. To je njegova velika prednost i sigurno je iziritirao dodatno svoje kritičare i mrzitelje. Ovo je bio izuzetno dobar potez predsednika, 4 sata je razgovarao sa njima i to je za njega veliki plus! On je dokazao političku zrelost time što je meštanima rekao da rudnika neće biti ako oni to ne žele. Direktan susret sa ljudima nikako ne može biti kršenje Ustava! - navela je profesorka. 

Pogledajte priloženi snimak: 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Spakujte se i otputujte na najpopularniju destinaciju ovog leta!