VAŽNO JE BITI PROTIV SRBIJE I RUSIJE: Hvalospev Radija Slobodna Evropa za Dveri, Narodne patrole i Mladena Obradovića

Novosti onlajn

19. 08. 2024. u 09:42

KO ne veruje nama ili čak svojim očima šta se danas dešava u Srbiji, neka isprati izveštavanje Radija Slobodna Evropa o tome kako proruska desnica u našoj zemlji kritikuje zvaničnu Moskvu.

ВАЖНО ЈЕ БИТИ ПРОТИВ СРБИЈЕ И РУСИЈЕ: Хвалоспев Радија Слободна Европа за Двери, Народне патроле и Младена Обрадовића

Foto: Printskrin

Naime, Radio Slobodna Evropa kao vesnik „obojenih revolucija“, slavodobitno prenosi da Dveri, Narodne patrole i Mladen Obradović nisu sa odobravanjem dočekali stav zvanične Moskve o litijumu.

Posebno je zabrinjavajuće što ovo svrstavanje Dveri, Narodnih patrola i Mladena Obradovića na stranu Radija Slobodna Evropa i Zapada, dolazi u veoma teškom geopolitičkom momentu za Rusiju u kojoj je napadnuta Kurska oblast, kao i za Srbiju kojoj se preti otvaranjem mosta u Kosovskoj Mitrovici kao planiranog koridora za Kurtijevu invaziju i etničko čišćenje Srba sa severa KiM. 

Inače, samo podsećanja radi, u teoriji i praksi „obojenih revolucija“ postoji ustaljena kategorija „korisnih idiota“, pri čemu je jedan od bitnih uslova da nikada ne prepoznate ili poverujete da ste to upravo vi, ali tu je Radio Slobodna Evropa da nas podseti.

BONUS VIDEO:

Kako je nastao NED? Uništavali su Jugoslaviju, sada razaraju Srbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FILIPO: Moramo da napustimo NATO