VUČIĆ NAKON NAPADA NA VLASNIKE "PELIVANA": Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost

Novosti online

20. 08. 2024. u 12:36

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas poslastičarnicu Pelivan u Beogradu i razgovarao sa vlasnicima.

ВУЧИЋ НАКОН НАПАДА НА ВЛАСНИКЕ ПЕЛИВАНА: Србија је земља свих њених грађана, без обзира на националну или верску припадност

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Poslastičarnica Pelivan deo je naše zajedničke baštine, ne samo Beograda, već i cele Srbije. Ovo mesto je simbol ljubavi, zajedništva i poštovanja koje traje više od jednog i po veka.

Kao predsednik Republike Srbije, želim da pošaljem jasnu poruku da pretnjama koje su prethodnih dana upućene vlasnicima, nema mesta u našem društvu. Srbija je zemlja svih njenih građana, bez obzira na nacionalnu ili versku pripadnost. Naš zadatak je da čuvamo i branimo našu zajedničku prošlost i budućnost.

Nadležni organi preduzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili porodicu koja vodi poslastičarnicu Pelivan i obezbedili da se ovakvi incidenti ne ponove. Ovo je zemlja u kojoj svi građani treba da osećaju sigurnost i pripadnost i to je nešto što ćemo čvrsto braniti - napisao je Vučić uz video.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPUNJENO VUČIĆEVO OBEĆANJE: Počela obnova mosta u Karakaju (FOTO)