NIĆIFOR ANIČIĆ POZIVA NA BRATOUBILAČKI RAT U SRBIJI: Opasne reči sa skupa u Tekerišu (VIDEO)

Novosti online

20. 08. 2024. u 15:40

NA NEDAVNOM održanom prozapadnom skupu u Tekerišu, koji je inače finansirao Nićifor Aničić, predsednik opskurne NVO rodoljubivog naziva „Društvo srpskih domaćina“, uključene u mnoge različite aktivnosti, osim u one za koje je zvanično registrovana, došlo je do teškog skandala.

НИЋИФОР АНИЧИЋ ПОЗИВА НА БРАТОУБИЛАЧКИ РАТ У СРБИЈИ: Опасне речи са скупа у Текеришу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, Aničić je prilikom obraćanja na javnom skupu uputio pretnju da će, ukoliko predsednik Aleksandar Vučić odmah ne preda vlast, u Srbiji uslediti bratoubilački rat. 

Time je Aničić počinio ozbiljno krivično delo i pokazao pred širom javnošću da je u potpunosti instrumentalizovan i u funkciji zapadnih obaveštajnih službi, koje žele da sprovedu obojenu revoluciju u našoj zemlji. 

Navedeni postupak Aničića izazvao je zaprepašćenje među srpskim rodoljubima koji su ga donedavno doživljavali kao rusofila i iskrenog borca za pravoslavne vrednosti.

Međutim, za bolje obaveštene građane nije nepoznanica da je Aničić svoje bogatstvo stekao u Južnoafričkoj Republici upravo eksploatacijom rudnika i jeftine radne snage, uz striktno „poštovanje ekoloških standarda“ koje je za sobom ostavilo pustoš.

Takođe, ne sme se ni prenebregnuti činjenica da se u to vreme kompletno poslovanje rudnika u Južnoafričkoj Republici u potpunosti nalazilo pod kontrolom multinacionalnih korporacija koje su delovale pod patronatom i za račun američke obaveštajne službe CIA.  

Sada je mnogo jasnije zašto Nićifor Aničić zdušno podržava tzv. ekološke proteste, a koji su samo predvorje Beomajdana, o čemu je u dosadašnjem periodu već precizno i detaljno informisano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!