DIVI SE TERORISTIMA OVK, VELIČA VESELJIJA: Ko je Denis Krasnići koji je poslao pretnje ambasadama Srbije u Švajcarskoj i Nemačkoj

V.N.

20. 08. 2024. u 17:49

NA FEJSBUK stranici Denisa Krasnićija, koji je slao pretnje terorističkim napadima našim ambasadama u Nemačkoj i Švajcarskoj, Beogradskom centru za bezbednosnu politiku i "Aerodromu Nikola Tesla" se vidi da se divi pripadnicima terorističke Oslobodilačke vojske Kosova.

ДИВИ СЕ ТЕРОРИСТИМА ОВК, ВЕЛИЧА ВЕСЕЉИЈА: Ко је Денис Краснићи који је послао претње амбасадама Србије у Швајцарској и Немачкој

fejsbuk

 On je među slikama podelio i fotografiju Kadrija Veseljija, nekadašnjeg lidera tzv. OVK koji se sada nalazi u pritvoru Specijalizovanog suda za ratne zločine na Kosovu i Metohiji u Hagu, gde je optužen za ratne i zločine protiv čovečnosti nad Srbima, Romima i "nelojalnim" Albancima.  Na istoj footografiji je i još jedan pripadnik tzv. OVK Sami Ljuštaku, koji je takođe bio deo tzv. OVK i vezuje se za zločine nad Srbima.

Krasnići je naveo je da je rodom iz Prištine, a da živi u Švajcarskoj. Takođe, veliča i bornu za "nezavinost" tzv. Kosova.

fejsbuk

Kadri Veselji i Sami Ljuštaku okruženi slikama terorista tzv. OVK

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!