NASTAVAK ZLOUPOTREBE EKOLOŠKIH TEMA OD STRANE OPOZICIJE: Da li je na pomolu nova lažna afera u Novom Sadu?

Novosti online

21. 08. 2024. u 10:37

OPOZICIONE partije predvođene „Strankom slobode i pravde“ Dragana Đilasa, koje nisu uspele da osvoje vlast u više proteklih izbornih ciklusa u Srbiji, nastavljaju da zdušno zloupotrebljavaju temu ekologije, a posebno pitanje iskopavanja litijuma i drugog rudnog bogatstva, kako bi izazvali bes i nezadovoljstvo stanovništva, a onda to iskoristili da dođu na vlast bez izbora – pošto je dosadašnja praksa pokazala da drugačije ne ide.

НАСТАВАК ЗЛОУПОТРЕБЕ ЕКОЛОШКИХ ТЕМА ОД СТРАНЕ ОПОЗИЦИЈЕ: Да ли је на помолу нова лажна афера у Новом Саду?

Foto: Printskrin

Opozicija je u saradnji sa tzv. ekološkim organizacijama, u koje su smišljeno i reklo bi se ravnomerno raspoređeni najekstremniji opozicioni aktivisti, organizovala niz lažnih ekoloških protesta širom Srbije, koji su na kraju ozbiljno krahirali pošto je postalo očigledno da je reč isključivo o želji poraženih političkih snaga da nasilnim putem sruše legitimno izabranu vlast, što je izazvalo veliko razočarenje kod naroda.

Ipak, Đilas i njegovi partneri u svojoj nezajažljivosti ne odustaju od ideje da je zloupotreba ekoloških pitanja najbolji put za nasilno rušenje vlasti, pa tako prema našim dobro informisanim izvorima opozicija planira da u najskorije vreme iskonstruiše lažnu aferu o zagađenosti vode u Novom Sadu, kako bi izazvala strah, paniku i revolt kod stanovništva i mobilisala građane da izađu na nove proteste, pošto su se, kako smo već naveli, prethodni pokazali kao potpuni neuspeh.

Ovo možda najbolje oslikava o kakvim je ljudima reč, pošto je i do sada bilo jasno da ih ne interesuje ni ekologija ni zdravlje, ali je postojala nada da kada je reč o njihovoj želji da dođu na vlast ipak postoje neke „crvene granice“ elementarne pristojnosti.

BONUS VIDEO: KOKANOVIĆ PRIZNAO DA JE CILj PROTESTA RUŠENjE VUČIĆA! Znao da čini krivično delo, nastavlja da preti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta