"NE KRIJEM DA SAM VERUJUĆI ČOVEK": Premijer Vučević posetio manastir Tumane (FOTO)

Novosti online

21. 08. 2024. u 13:37

PREDSEDNIK Vlade Srbije Miloš Vučević obišao je danas manastir Tumane koji obeležava svoj praznik Svetog Zosima i Jakova tumanskog i istakao da je srpski narod pobeđivao uvek kada je postojala vera u Boga.

НЕ КРИЈЕМ ДА САМ ВЕРУЈУЋИ ЧОВЕК: Премијер Вучевић посетио манастир Тумане (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/milosvucevic

- Dolazim kao običan čovek i uvek mi je puno srce i duša pozitivne energije i vere koja nam je potrebna u ovim vremenima. Ne krijem da sam verujući čovek, sa mnogo mana, kao i svi ljudi. Uvek kada smo kao narod i država imali vere u Boga, kada se nismo odrekli Boga, kada smo znali da postoji jedinstvo države, Crkve i naroda, mi smo tada pobeđivali. Uvek ću biti zagovornik takve politike - napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Kako je naveo premijer, u manastir Tumane dolaze i ljudi koji nisu pravoslavne vere.

- Dolaze naša braća muslimani i druge veroispovesti, da pronađu nadu, utehu, veru. Srećan praznik svetih Zosima i Jakova tumanskih i puno mi je srce što sam danas u manastiru Tumane sa svojim narodom - naglasio je Vučević.

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave danas praznik svetih Zosima i Jakova tumanskih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta