POTVRDA STIGLA OD RADOMIRA LAZOVIĆA: Zeleno-levi front sa organizacijama iz Hrvatske u pozadini Beomajdana

Novosti online

21. 08. 2024. u 14:28

ONO što je danima sve jasnije izlazilo na videlo, sada je direktno potvrđeno prilikom intervjua koji je za medije Dragana Šolaka dao lider „žute patke“ Radomir Lazović ispred Zeleno-levog fronta.

ПОТВРДА СТИГЛА ОД РАДОМИРА ЛАЗОВИЋА: Зелено-леви фронт са организацијама из Хрватске у позадини Беомајдана

Radomir Lazović

Lazović je obavestio javnost da ZLF stoji iza antilitijumskih protesta, podržavajući iz drugog plana „ekološke“ pokrete uz pomoć iz inostranstva, a posebno se oslanjajući na Hrvatsku. Inače, i ranije je zabeleženo da je hrvatska političarka Nikolina Rajković učestvovala na protestima u Beogradu.

Kao neko ko zajedno sa organizacijama iz Hrvatske očigledno sprovodi i usmerava proteste u Srbiji, Lazović je u ime ZLF najavio i njihov nastavak za jesen.

Inače, ZLF i njihova inicijativa „Ne davimo Beograd“ imaju tradiciju sprovođenja obojenih revolucija u našoj zemlji, upravo delujući iz drugog plana.

Ne tako davno su Lazović i kompanija tvrdili da su spontana grupa građana koja se finansira od privatnih donacija, a zapravo je „Ne davimo Beograd“ nastao kao projekat koji je izdašno finansirala nemačka politička fondacija „Hajnrih Bel“ kroz saradnju sa Lazovićevim udruženjem „Mikroart“. Tada se desilo i čuveno potpisivanje ugovora od strane Radomira Lazovića sa samim sobom, kao istovremenim predstavnikom donatora i primaocem donacije.  

Sasvim je izvesno da će se vrlo brzo otkriti slični mehanizmi inostranih novčanih tokova i iza sadašnjeg pokušaja obojene revolucije u Srbiji, koja se sprovodi kao Beomajdan pod maskom borbe protiv litijuma.

BONUS VIDEO: SKANDAL! Ovi ljudi nemaju meru: Lažni ekolog Kokanović udario na Srbe sa Kosova i Metohije!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMA TUGOVANJA: Ben Aflek sa njom provodi vreme na dan kada je DŽenifer Lopez podnela zahtev za razvod (FOTO)