''NA SASTANKU SU DOMINIRALE EKONOMSKE TEME'': Oglasio se Vučić nakon sastanka sa Dodikom (FOTO)

Novosti online

22. 08. 2024. u 13:42

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

НА САСТАНКУ СУ ДОМИНИРАЛЕ ЕКОНОМСКЕ ТЕМЕ: Огласио се Вучић након састанка са Додиком (ФОТО)

Foto: Printscreen

Veoma dobar razgovor sa predsednikom Republike Srpske, napisao je na zvaničnom Instagram nalogu predsednik Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa kolegom iz Republike Srpske.

Na sastanku su dominirale ekonomske teme, ali smo izvršili zajedničku analizu globalnih i regionalnih prilika. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, te je jedna od tema bila i borba protiv ilegalnih migracija. Posebnu pažnju, predsednik Dodik i ja, posvetili smo infrastrukturnom, putnom, železničkom i energetskom povezivanju Srbije i Srpske.

- Na sastanku su dominirale ekonomske teme, ali smo izvršili zajedničku analizu globalnih i regionalnih prilika. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, te je jedna od tema bila i borba protiv ilegalnih migracija. Posebnu pažnju predsednik Dodik i ja posvetili smo infrastrukturnom, putnom, železničkom i energetskom povezivanju Srbije i Srpske - navodi se na Instagram nalogu predsednika Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!