BURA U REDOVIMA LAŽNIH EKOLOGA: Ćuta uzvraća udarac?

Novosti online

22. 08. 2024. u 16:23

NAKON što je od strane svojih oponenata u redovima samozvanih ekoloških aktivista sprečen da govori na nedavno održanim tzv. antilitijumskim protestima u Valjevu i Smederevu, čelnik „Ekološkog ustanka“ Aleksandar Jovanović-Ćuta je odlučio da organizuje sopstveni protestni skup u Pirotu, koji je zakazan za 23. avgust.

БУРА У РЕДОВИМА ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА: Ћута узвраћа ударац?

Foto: Printskrin

Interesantno je da je Jovanović za lokaciju pomenutog protesta odabrao upravo Pirot, grad na čijem je području pre nekoliko godina započela i dobrim delom se isprofilisala njegova karijera profesionalnog „ekološkog“ aktiviste. Pri tome, Jovanović čvrsto veruje da u Pirotu neće biti izložen napadima svojih navodnih saboraca, a zapravo žestokih protivnika - funkcionera „Novog DSS“ Vladimira Štimca i pokreta „Mi – snaga naroda“ Ratka Ristića, a posebnu bojazan ispoljava u pogledu mogućih Ristićevih opstrukcija, pre svega jer se lider „Mi – snaga naroda“ Branimir Nestorović lično založio da Jovanoviću ne bude dozvoljeno obraćanje na pomenutom protestu u Valjevu, iza kojeg je stajala upravo ova politička opcija.

Ostaje da se vidi hoće li Jovanovićev predstojeći protest u Pirotu proći neometano, ili će se i ovom prilikom suočiti sa opstrukcijama, a što bi moglo dodatno da naruši odnose između organizatora „antilitijumskih“ protesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Sin poznatog hrvatskog košarkaša odabrao da igra za Srbiju!