TOTALNA DEHUMANIZACIJA VUČIĆA, ŽELE DA GA VIDE MRTVOG: Četiri gnusne laži za manje od dva minuta!

Novosti online

22. 08. 2024. u 20:30

POSLANIK DS Srđan Milivojević uspeo je da na N1 izgovori četiri neverovatne i gnusne laži o Aleksandru Vučiću za manje od dva minuta.

ТОТАЛНА ДЕХУМАНИЗАЦИЈА ВУЧИЋА, ЖЕЛЕ ДА ГА ВИДЕ МРТВОГ: Четири гнусне лажи за мање од два минута!

Foto: Printskrin

Čak je i voditeljki u pojedinim trenucima bilo neprijatno, pa je stidljivo priupitala ima li Milivojević bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje, ali mu je ipak dozvolila da nastavi da laže.

Milivojević je slagao da je Vučić lično naredio napad na ekološke aktiviste u Žagubici, da radi za Rio Tinto jer će dobiti proviziju od njihovog posla, da je turskom investitoru rekao da ne mora da poštuje zakone i radnike u Srbiji, kao i da će, po završetku mandata, napustiti Srbiju.

Postoji samo jedno objašnjenje zašto je Milivojević izgovorio ove laži i zašto mu je N1 to omogućio: Totalna kriminalizacija, dehumanizacija i satanizacija Vučića, sa ciljem da neko poveruje u te laži i ubije predsednika.

BONUS VIDEO:

Đilasov Proglas potvrdio da protesti nemaju veze sa litijumom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta