VULIN ODGOVORIO NATO ZLOČINCU: Svaki put kada Vesli Klark progovori o Srbiji, svaki normalan čovek oseti gađenje

Novosti online

22. 08. 2024. u 21:32

POTPREDSEDNIK Vlade Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na laži Veslija Klarka koji je 1999. godine komandovao NATO agresijom na SRJ.

ВУЛИН ОДГОВОРИО НАТО ЗЛОЧИНЦУ: Сваки пут када Весли Кларк проговори о Србији, сваки нормалан човек осети гађење

Foto Ž. Knežević

Svaki put kada Vesli Klark govori o Srbiji,  svaki normalan čovek oseti gađenje. Zločinac koji svoje bogatstvo duguje šiptarskom novcu i srpskoj krvi i dalje odrađuje šiptarske nadnice. Ološ koji nije odgovarao za pobijenu srpsku decu, pa ni za pobijenu šiptarsku decu u izbegličkoj koloni, govori da će Srbija izazvati ratove u regionu koji je on razarao i krvario. Velike Srbije nije nikada bilo, a da jeste, ne bi bilo Jasenovca, Prebilovaca, Kazana, Bratunca, "Oluje", voza u Grdeličkoj klisuri, mrtve Milice Rakić. Gađenje koje svaki normalan čovek oseti kada čuje ime Vesli Klark može da se uporedi samo sa osećajem nepravde, jer je ratni zločinac na slobodi, ali i rešenošću da Srpski svet bude brana ponovljenim zločinima nad Srbima - poručio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!