''VUČIĆ ŽIVI ZA SRBIJU, A ONI ZA NJEGOVU POLITIČKU ILI LIČNU LIKVIDACIJU'': Aleksandar Vulin jasno poručio onima koji bi da prave Beomajdan

Novosti online

23. 08. 2024. u 13:12

ALEKSANDAR Vučić nije predsednik koji poklanja mnogo pažnje svojoj bezbednosti, a baš nimalo ne dozvoljava da pretnje i napadi utiču na njegovu politiku.

ВУЧИЋ ЖИВИ ЗА СРБИЈУ, А ОНИ ЗА ЊЕГОВУ ПОЛИТИЧКУ ИЛИ ЛИЧНУ ЛИКВИДАЦИЈУ: Александар Вулин јасно поручио онима који би да праве Беомајдан

Foto: MUP

Istakao je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin.

- I to je još jedna razlika između njega i vođa NATO partija u Srbiji. A najveća razlika između njega i njih je što on živi za Srbiju a oni za njegovi političku ili ličnu likvidaciju, šta dođe prvo - ističe Vulin.

I jeste Aleksandar Vučić u pravu, građani Srbije ne treba da brinu, nećemo dozvoliti ni novi 5. oktobar ni srpski Majdan, a nećemo dozvoliti ni da nam ubiju predsednika svih Srba. A za one koji plaćaju pripreme za obojenu revoluciju kao i za one koji su novac primili i treba da izvedu prevrat jedan savet, znamo šta radite i znamo šta spremate, više puta smo vas sprečili, nemojte pokušavati ponovo - poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin opozicionim partijama koje pozivaju na nova nasilja u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje