POTPUNI SLOM LAŽNIH EKOLOGA! Zbog Bajaginog koncerta otkazali protest, pa ugasili nalog na Iksu i počeli da psuju svoje pristalice! (FOTO)

Novosti onlajn

23. 08. 2024. u 16:35

LAŽNI ekolozi pokreta "Eko straža", doživeli su potpuni slom.

ПОТПУНИ СЛОМ ЛАЖНИХ ЕКОЛОГА! Због Бајагиног концерта отказали протест, па угасили налог на Иксу и почели да псују своје присталице! (ФОТО)

Foto: Printscreen

Da nije smešno bili bi tužno. Organizacija "Eko straža" pomerila je protest protiv iskopavanja litijuma jer se najavljeni termin poklopio sa koncertom Momčila Bajagića Bajage.

- Obaveštavamo vas da smo pomerili termin protesta za 24 sata zbog velikog broja ljudi koji su nam se javili da su kupili karte za Bajagin koncert, a ne bi hteli da bude ili-ili. Stvarno nismo u toku sa dešavanjima u Beogradu zbog svega ostalog što se dešava. Nikada ranije nismo pomerali datum i vreme protesta jer je veliki problem dupla i nejasna komunikacija, ali ovog puta nam stvarno treba svaki čovek na protestu. Daljih pomeranja neće biti. Nedelja, 1. septembar, u 19 sati - napisali su na Instagram profilu iz organizacije "Eko straža".

Foto: Printscreen

Nakon što su se njihove pristalice pobunile zbog ovakve neozbiljnosti "boraca" za zaštitu životne sredine, ova organizacija je sa sve ružnim rečima najteže izvređala ljude na drugoj društvenoj mreži, a zatim i ugasila Tviter nalog na kojem su do sada bili najaktivniji!

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje