MILADIN ŠEVARLIĆ NA PLATNOM SPISKU NIĆIFORA ANIČIĆA - PATOLOŠKA VEZA “TRŽIŠNOG EKOLOGA” I LICEMERA KOJI JE BOGATSTVO ZARADIO RUDARENJEM

Novosti online

24. 08. 2024. u 15:02

TZV. ekološki protesti koji se u aktuelnom periodu održavaju u Srbiji izrodili su neke od najparadoksalnijih oblika saradnje zabeleženih na našoj političkoj sceni.

МИЛАДИН ШЕВАРЛИЋ НА ПЛАТНОМ СПИСКУ НИЋИФОРА АНИЧИЋА -  ПАТОЛОШКА ВЕЗА  “ТРЖИШНОГ ЕКОЛОГА” И ЛИЦЕМЕРА КОЈИ ЈЕ БОГАТСТВО ЗАРАДИО РУДАРЕЊЕМ

Foto: Jutjub Printskrin

 Među njima se po stepenu apsurdnosti možda i ponajviše izdvojila veza između Miladina Ševarlića, jednog od najčešćih govornika na opozicionim političkim skupovima prerušenim u ruho “ekološkog aktivizma”, i kontroverznog biznismena Nićifora Aničića zvanog Nik, predsednika opskurne NVO „Društvo srpskih domaćina“.

Prema navodima njihovih bliskih saradnika, u pozadini licemerne saradnje “ekologa i borca protiv rudnika” Ševarlića sa Aničićem, koji je bogatstvo stekao upravo eksploatacijom rudnika bez i najmanje brige o zaštiti životne sredine, leže goli obostrani interesi.

Naime, Aničiću je Ševarlić potreban jer je i kao pojava i kao govornik mnogo prihvatljiviji i ubedljiviji za javnost, za šta mu je već isplatio značajne svote novca, a još veće obećao za nastavak saradnje.

Takođe, Ševarlić je nedavno zamolio Aničića da mu obezbedi kontakt sa izvesnim Amerikancima, pri čemu je prava pozadina ove inicijative za sada nepoznata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIGAO NOVI JUSEIN BOLT! Ima 16 godina i upravo je zapanjio ceo svet kako trči na 100 metara (VIDEO)