BRNABIĆEVA UPUTILA JASNU PORUKU: Dehumanizacija i satanizacija kojoj je izložen Vučić nikada ranije nije viđena u našoj zemlji (VIDEO)

Novosti online

25. 08. 2024. u 15:28

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić istakla je kako su napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pozivi na njegovo ubistvo svakog dana sve otvoreniji i brutalniji u medijima Dragana Šolaka.

БРНАБИЋЕВА УПУТИЛА ЈАСНУ ПОРУКУ: Дехуманизација и сатанизација којој је изложен Вучић никада раније није виђена у нашој земљи (ВИДЕО)

foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

- I, šta kažete, haluciniram kad pričam o obojenim revolucijama? Branite jadnog malog tajkuna Šolaka od velikog, zlog Vučića? Niko nikad nije pozivao na ubistvo predsednika Vučića? Istina je - i to ama baš svi u Srbiji znaju - da su pozivi na ubistvo Aleksandra Vučića na svim Šolakovim medijima svakodnevni i sve otvoreniji i brutalniji. Mislite da to može bez Šolaka? Naravno da ne. On je postavio i ton i narativ. Da nije, rekao bi svojim medijima da makar jednom prekinu ovakve tirade, svojim novinarima da prekinu sagovornike i upozore ih na neki kodeks i profesionalne standarde. To ne da se ne dešava, već se utrkuju ko će više i gore. Ne možete nas sprečiti da o tome slobodno govorimo i da se protiv toga borimo. Dehumanizacija i satanizacija kojoj je izložen

predsednik Aleksandar Vučić nikada ranije nije viđena u našoj zemlji - navela je Brnabićeva u svojoj objavi.

BONUS VIDEO: Đilas opet negira ono što je pre 10 meseci priznao: Strpao je u džep 619 miliona evra!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HOROR: Aleksandar (39) bacio ženu i bebu kroz prozor, Milena (36) i dete ostali na mestu mrtvi - nezapamćena tragedija u Moskvi