ĐURĐEVIĆ STAMENKOVSKI O IZJAVI PONOŠA: Da se on pita, od Vojske Srbije ne bi ostalo ni lovačko udruženje

Novosti online

26. 08. 2024. u 09:02

DA SU u Srbiji nastavili da se pitaju Zdravko Ponoš i vladajuća garnitura koju je narod poslao u političku prošlost, od Vojske Srbije ne bi ostalo ni lovačko udruženje, izjavila je ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski.

ЂУРЂЕВИЋ СТАМЕНКОВСКИ О ИЗЈАВИ ПОНОША: Да се он пита, од Војске Србије не би остало ни ловачко удружење

Foto Tanjug

- Da su u Srbiji nastavili da se pitaju Zdravko Ponoš i vladajuća garnitura koju je narod poslao u političku prošlost, od Vojske Srbije ne bi ostalo ni lovačko udruženje. Poslednjoj osobi koja treba da se oglasi kada je pitanju odnos države prema srpskoj vojsci, nije manjkalo licemerja da na uvredljiv i prizeman način prokomentariše smotru vojnika koju je predsednik Srbije vršio tokom posete kasarni "Vasa Čarapić" - rekla je ministarka.

Događaj, upriličen u čast postavljanja kamena temeljca za izgradnju objekta za smeštaj i obuku Odreda vojne policije, napadaju oni posle čije brige o srpskim odbrambenim kapacitetima ni kamen nije ostao, ističe ona.

Foto: Printskrin/EPA/ilustracija

- Možda bi Ponoš bio manje ciničan da je u rukama naše vojske ostala samo praćka, ali srećom, Srbija je danas zemlja koja ulaže u svoju odbranu, u mir i sigurnost države i naroda. Ulaganjem u opremanje vojske, savremeno naoružanje i modernizaciju, Vojska Srbije vraća ugled koji su postpetooktobarske vlasti sistematski urušavale da bi državu bacile na kolena - zaključila je Đurđević Stamenkovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DAČIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO SA SEVERINOM: Nije ni privedena ni uhapšena, ali je zadržana zbog kontrole