"DOČEKAĆU DA TE VIDIM U LANCIMA": Jezive pretnje upućene Ani Brnabić (FOTO)

Novosti online

26. 08. 2024. u 11:34

Na društvenoj mreži H osvanule su strašne pretnje upućene predsednici Skupštine Ani Brnabić.

ДОЧЕКАЋУ ДА ТЕ ВИДИМ У ЛАНЦИМА: Језиве претње упућене Ани Брнабић (ФОТО)

Foto: Tanjug/VLADIMIR SPORCIC

Izvesna Tatjana Vuković uputila je jezive reči predsednici parlamenta.

- Mrš, pseto jedno, ni nogom da te čovek šutne! Nesoju đavolji! Dočekaću da te vidim u lancima - stoji u objavi na mreži H.

Vuković je ovu poruku uputila Ani Brnabić, nakon što je predsednica Skupštine na pomenutoj društvenoj mreži istakla kako su napadi na predsednika Aleksandra Vučića i pozivi na njegovo ubistvo svakog dana sve otvoreniji i brutalniji u medijima Dragana Šolaka.

- I, šta kažete, haluciniram kad pričam o obojenim revolucijama? Branite jadnog malog tajkuna Šolaka od velikog, zlog Aleksandra Vučića? Niko nikad nije pozivao na ubistvo predsednika Vučića? Istina je - i to ama baš svi u Srbiji znaju - da su pozivi na ubistvo Aleksandra Vučića na svim Šolakovim medijima svakodnevni i sve otvoreniji i brutalniji. Mislite da to može bez Šolaka? Naravno da ne. On je postavio i ton i narativ. Da nije, rekao bi svojim medijima da makar jednom prekinu ovakve tirade, svojim novinarima da prekinu sagovornike i upozore ih na neki kodeks i profesionalne standarde. To ne da se ne dešava, već se utrkuju ko će više i gore. Ne možete nas sprečiti da o tome slobodno govorimo i da se protiv toga borimo. Dehumanizacija i satanizacija kojoj je izložen Vučić nikada ranije nije viđena u našoj zemlji - navela je Brnabićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVENO ŠTA SU RUSI GAĐALI U UKRAJINI: Više mrtvih i povređenih u masovnom napadu raketama i dronovima (FOTO/VIDEO)