OBE TVRDE DA SU SRBI GENOCIDNI I OBE MRZE VUČIĆA: Pogledajte zašto je Marinika Tepić podržala Severinu (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2024. u 08:19

ONO što vezuje Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde, i hrvatsku pevačicu Severinu Vučković, jeste mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću i to što obe tvrde da su Srbi genocidan narod.

ОБЕ ТВРДЕ ДА СУ СРБИ ГЕНОЦИДНИ И ОБЕ МРЗЕ ВУЧИЋА: Погледајте зашто је Мариника Тепић подржала Северину (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Pevačica poručuje da "više nikada neće doći u Srbiju dok je na vlasti Aleksandar Vučić", kao i da se u Srebrenici dogodio genocid, ističući da Srbija treba da plati ratnu odštetu zbog toga.

- Kao što sam sada ispala najbolji ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je i bio, kako god oni to nazivali, veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Radi se o tome da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga ne priznaju da se to tako zove - navela je Severina u nekoj od svojih ranijih izjava.

Sa druge strane, potpredsednica SSP-a poziva da se "suočimo sa prošlošću, zločinima i genocidom koji je u Srebrenici počinjen u naše ime".

Podsetimo, kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, granična policija na granici sa Hrvatskom u nedelju uveče zadržala je hrvatsku pevačicu, na osnovu spiskova o "verbalnim deliktima".

- Severina nije ni privedena, ni uhapšena, niti joj je odbijen ulazak u Srbiju, ali je zadržana zbog kontrole - kazao je Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KAKVA NAS ZIMA OČEKUJE: Stigla prva velika prognoza stručnjaka (MAPA)