NOVO ZAMEŠATELJSTVO NIĆIFORA ANIČIĆA: Pripreme za protest u Priboju

Novosti online

27. 08. 2024. u 09:50

PRETHODNIH dana smo informisali o tome da je ocvali biznismen i predsednik opskurnog udruženja po imenu „Društvo srpskih domaćina“ Nićifor Aničić, koji je bogatstvo stekao kao vlasnik rudnika u Južnoafričkoj Republici, na nedavno održanom „Cerskom maršu“ perjanicama ovdašnjih samozvanih ekoloških udruženja predao finansijsku pomoć, ali i instrukcije stranih obaveštajnih službi za dalje delovanje.

НОВО ЗАМЕШАТЕЉСТВО НИЋИФОРА АНИЧИЋА: Припреме за протест у Прибоју

Foto: Jutjub Printskrin

Iz dobro obaveštenih izvora saznali smo da se Aničić u cilju još boljeg pozicioniranja približio jednoj od pomenutih perjanica, aktivistkinji udruženja „Suvoborska greda“ Ljiljani Bralović, inače poznatoj po sklonosti ka različitim vidovima egzibicionizma (podsetimo da se u medijima svojevremeno pojavila njena fotografija u bikiniju usred zime, na snegu).

Aničić i Bralovićka sa aktivistom udruženja „Ne damo Dobrinju i okolinu“ Draganom Simovićem koordiniraju organizaciju tzv. ekološkog protesta 28. avgusta u Priboju.

Međutim, sve procene ukazuju na to da će taj protest doživeti debakl, pre svega zbog nepopularnosti i neprincipijelnosti organizatora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu