AMEBA OD ČOVEKA: Trifunovića proterali iz Hrvatske, a on sad u islamističkim medijima brani Severinu i pljuje Srbiju

Novosti online

28. 08. 2024. u 10:46

OPOZICIONARA i nekadašnjeg lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića hrvatske vlasti proterale su svojevremeno iz te zemlje, ali njega to ne sprečava da trči u islamističke medije, kao što je "Slobodna Bosna", da zdušno brani ustašku pevaljku Severinu Vučković koja je zadržana na granici prilikom pokušaja ulaska u Srbiju.

АМЕБА ОД ЧОВЕКА: Трифуновића протерали из Хрватске, а он сад у исламистичким медијима брани Северину и пљује Србију

Foto: Printkskrin

S obzirom na to da je stav pomenute pevaljke i opozicionara Trifunovića po pitanju Srebrenice isti, ne treba da čudi ova podrška koja se svela na napad na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Trifunović je za islamističku SB rekao rekao kako mu nije nimalo prijatno zbog ove situacije.

- Naprotiv, vrlo mi je blamantno što sam građanin zemlje koja se ponaša kao Severna Koreja na tlu Evrope ili neka rasistička Nemačka ili neka komunistička Rusija, Rumunija, pošto se osećam kao da živim u srednjem veku. Mene je blam, eto i toliko o tome - prokomentirao je opozicionar.

Podsećamo, Trifunović je pre nekoliko godina i javno govorio o Srebrenici, poručujući da je naš narod genocidan. 

- Na ovaj dan želim da još jednom ukažem poštovanje žrtvama genocida, jer to jeste bio genocid, kako su definisale Ujedinjene nacije, kao međunarodni zločin namernog potpunog ili delimičnog uništavanja nacionalnih, etničkih, rasnih i religijskih grupa - poručio je Sergej Trifunović 11. jula 2019. godine.

Foto: Printskrin SB

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VIŠE SILE SU TU U IGRI! Novak Đoković objasnio Amerikancima kako stoje stvari sa Bogom