RAZGOVORI O KLJUČNIM GLOBALNIM IZAZOVIMA: Predsednik Vučić sa svetskim zvaničnicima (FOTO)

Novosti online

30. 08. 2024. u 21:01

SA PREDSEEDNIKOM @globsecthinktank @robert_vass_official i svetskim zvaničnicima razgovaram o ključnim globalnim izazovima uključujući pitanja bezbednosti, ekonomije i međunarodnih odnosa.

РАЗГОВОРИ О КЉУЧНИМ ГЛОБАЛНИМ ИЗАЗОВИМА: Председник Вучић са светским званичницима (ФОТО)

Foto: Printscreen

Napisao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić na instagram nalogu.

Foto: Printscreen

 

- Ove godine u Pragu posebno ćemo razmatrati teme poput globalne stabilnosti, energetske sigurnosti i tehnoloških inovacija. Učešće Srbije na ovom skupu ukazuje na našu predanost saradnji i doprinosu dijalogu u cilju stvaranja sigurnije i prosperitetnije budućnosti- naveo je predsednik u objavi.

Foto: Printscreen

 
Ove godine u Pragu posebno ćemo razmatrati teme poput globalne stabilnosti, energetske sigurnosti i tehnoloških inovacija. Učešće Srbije na ovom skupu ukazuje na našu predanost saradnji i doprinosu dijalogu u cilju stvaranja sigurnije i prosperitetnije budućnosti. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Praškom zamku na Gala večeri priređenoj povodom ovogodišnjeg Foruma #GLOBSEC2024.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u Praškom zamku prisustvuje Gala večeri priređenoj povodom ovogodišnjeg Foruma #GLOBSEC2024.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac