UZBUNA - OTVORENE PRETNJE SVIMA U MINISTARSTVU RUDARSTVA I ENERGETIKE: Niko od vas neće biti siguran; oglasili se iz MRE

Novosti online

31. 08. 2024. u 13:22 >> 14:31

NA zvanični mejl Ministarstva rudarstva i energetike stigla je poruka sa otvorenim pretnjama svim zaposlenima u tom Ministarstvu.

УЗБУНА - ОТВОРЕНЕ ПРЕТЊЕ СВИМА У МИНИСТАРСТВУ РУДАРСТВА И ЕНЕРГЕТИКЕ: Нико од вас неће бити сигуран; огласили се из МРЕ

Foto: Printskrin

- Rudnika neće biti, imamo plan kako ćemo to sprečiti, samo probajte, u slučaju pokušavanja otvaranje niko od vas neće biti siguran - navodi se u tom mejlu.

Ovim povodom oglasilo se i MRE navodeći da su obavešteni nadležni organi.

- Ministarstvo rudarstva i energetike najoštrije osuđuje pretnje i zastrašivanje koje je stiglo na zvaničnu mejl adresu kabineta ministarstva. Nadležni organi su obavešteni i verujemo da će se ubrzo otkriti identitet počinioca. Ovakav vid zastrašivanja i pretnji zaposlenima u državnoj ustanovi, prouzrokovan dezinformacijama i širenjem panike kakvim smo suočeni godinama i mesecima unazad, neće nas zaustaviti na putu napretka Srbije. Ponavljamo, dijalog struke je ključan, a ne lažnih ekologa i političara koji se pod plaštom borbe za životnu sredinu zapravo nasilno bore za dolazak na vlast. Ovakvu situaciju u društvu upravo oni kreiraju.

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)