KOLIKO KOŠTA KAD KUPITE NAJNOVIJI, A KOLIKO POLOVNI I STARI MERCEDES? Jednom rečenicom Vučić odgovorio na kritike oko "rafala"

Novosti online

31. 08. 2024. u 14:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govorio je o kritikama opozicije i njihovij medija i medija iz regiona koji navode da su "rafali" koje je kupila Srbija duplo skuplji od onih koji je kupila Hrvatska.

КОЛИКО КОШТА КАД КУПИТЕ НАЈНОВИЈИ, А КОЛИКО ПОЛОВНИ И СТАРИ МЕРЦЕДЕС? Једном реченицом Вучић одговорио на критике око рафала

Foto: Profimedia

- Problem je u tome što ti ljudi svesno rade protiv svoje zemlje. Oni će sve najgore reći i francuskom predsedniku samo da bi zadovoljili svoje partikularne interese. Što se tiče cene aviona, kažu duplo skuplji nego hrvatski. Koliko košta kada kupite najnoviji mercedes, a koliko kada kupite D klasu iz 1967 godine, e to je razlika u ceni. Kupite nove avione, šta ja da objašnjavam. Možda su hteli da kažu da je neko uzeo mito, tako uvek polaze od sebe. jedino što im je u glavi je koliko bi mogli da stave u svoj džep i polazeći od sebe dolaze do tih zaključaka.

- Kada su hrvati kupovali rafale, to je bila vest za region niko nije reč rekao, nik ose nije pitao šta će NATO zemlji 12 rafala. kad Srbija kupi 12 zapadnih aviona, tragedija, užas, kako je to moguće... U tome učestvuju naši mediji, mi uvek moramo da budemo neko ko se izvinjava. Za šta, jer smo platili nešto oi uzeli ono što drugi odavno već rade?

ilustracija / Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)