LIČNI INTERESI I PARANOJA BOJANA SIMIŠIĆA VODE PROTEST ISPRED RTS-A DIREKTNO U PROPAST: Obuzeo ga "napoleonovski kompleks"

Novosti online

01. 09. 2024. u 13:03

AKTIVISTI udruženja „Eko straža“ zabrinuto komentarišu da je njihov “lider” Bojan Simišić potpuno izgubljen i dezorijentisan pred današnji protest u Beogradu, jer je postao opsednut fiks idejom da se cela država urotila protiv njega i njegove porodice.

ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ И ПАРАНОЈА БОЈАНА СИМИШИЋА ВОДЕ ПРОТЕСТ ИСПРЕД РТС-А ДИРЕКТНО У ПРОПАСТ: Обузео га наполеоновски комплекс

Foto: Printkskrin

To pripisuju činjenici da je Simišića potpuno obuzeo “napoleonovski kompleks”, zbog čega sopstvene interese i neutemeljene strahove stavlja ispred zajedničkih ciljeva svih drugih organizatora večerašnjeg protesta.

Kao direktnu posledicu takvog ponašanja vide totalnu dezorganizovanost “Eko straže”, koja je rezultovala otkazivanjem pojedinih planiranih govornika da se pojave na protestu, kao i odsustvom plana šta činiti nakon početka skupa.

Kako saznajemo, zbog malodušnosti koja je zavladala u “Eko straži”, odustalo se i od planirane šetnje gradom, što sve skupa organizatore dovodi do zaključka da će večerašnji protest doživeti potpuni fijasko.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTESNA ISPOVEST: Savo je otkrio da ima maligni melanom, a spasila ga je samo jedna stvar (VIDEO)