BRNABIĆ SVE RASKRINKALA: Kako izgleda istina u interpretaciji Šolakovih medija - samo jedan skoriji primer

Novosti online

01. 09. 2024. u 16:59

PREDSEDNICA Skupštine Ana Brnabić, do srži je raskrinkala netačne informacije kojima Šolakovi mediji manipulišu u javnosti.

БРНАБИЋ СВЕ РАСКРИНКАЛА: Како изгледа истина у интерпретацији Шолакових медија - само један скорији пример

Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ

U svojoj objavi na društvenoj mreži ''Iks'', Brnabićeva je podsetila na dezinformaccije medija koji su pod kontrolom Dragana Šolaka.

- Kako izgleda istina u interpretaciji Šolakovih medija - samo jedan skoriji primer. Prvo su ignorisali sve podatke i dokaze da će se u Nemačkoj rudariti litijum, kao i da će se postrojenje za preradu litijuma, a za koje su u slučaju Srbije rekli da će prouzrokovati sumporne kiše, nalaziti na tačno 15km od centra Frankfurta, onda su otvoreno lagali o izjavi državne sekretarke Franciske Brantner koja je rekla da će Nemačka koristiti svoj litijum, a oni preneli nešto sasvim drugo, a sada će verovatno reći da kancelar Šolc u kampanji obećava rudarenje litijuma kako bi dobio glasove, a da oni, u stvari, to neće raditi. Da zaključimo - litijum, koji će u Srbiji, ako je verovati Šolakovim medijima i njihovim "ekspertima", dovesti do sumpornih kiša i rađanja dece sa anomalijama, u Nemačkoj je projekat od najvećeg prioriteta i važnosti, toliko značajan da ga političari koriste u kampanji da bi dobili glasove i pokazali ljudima koliko su odgovorni. Ma da....šta Nemci znaju šta je litijum.... Navodi se u objavi Ane Brnabić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?