SKIDAM VAM KAPU I VIŠE OD KAPE Stevandić: Ono što ste uradili za Srpsku je uklesano u kamen, to se neće moći izbrisati nikada

Novosti online

02. 09. 2024. u 11:24

SKIDAM kapu i više od kape predsedniku Vučiću, jer mnogi su šarali po pesku pa to voda odnese, ali vi ste, predsedniče Vučiću, što se tiče Republike Srpske sve što ste radili uklesali u kamen i to se neće moći izbrisati nikada.

СКИДАМ ВАМ КАПУ И ВИШЕ ОД КАПЕ Стевандић: Оно што сте урадили за Српску је уклесано у камен, то се неће моћи избрисати никада

Foto: D. Gavrić

Ovo je rekao predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić tokom obraćanja na svečanom otvaranju novoizgrađenog Doma zdravlja "Srbija", kom prisustvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Ne samo u Stanarima, i ne samo u Republici Srpskoj, u Drvaru 106 žena radi u Jumku i ima siguran posao i to je sigurno sprečilo katastrofalno iseljavanje koje je krenulo. I dom zdravlja u Drvaru je pomognut. O tome će, predsedniče, koliko ste pomogli, suditi istorija, a istorija uglavnom nikada nije podigla spomenik ovima koji stalno kritikuju i pljuju, jer kao što znate, spomenice dobijaju ljudi koji su pregaoci i iza kojih ostaju dela. Tako je u Srbiji, a tako je i u Republici Srpskoj.

Za kraj je poslao poruku da se građani Srpske uvek i samo mogu pouzdati u Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?