NA PROTESTIMA OTKRIVENA ISTINA O DEMOKRATAMA: Proganjali čoveka i njegovu ženu, davali otkaze zbog "slobode govora" o kojoj sada pričaju

Novosti online

02. 09. 2024. u 16:23

BORIS Tadić i Mirko Cvetković odgovorni za maltretiranje žene zbog govora njenog muža na RTS-u.

НА ПРОТЕСТИМА ОТКРИВЕНА ИСТИНА О ДЕМОКРАТАМА: Прогањали човека и његову жену, давали отказе због слободе говора о којој сада причају

Foto: Printskrin

Na jučerašnjem protestu lažnih ekologa ispred zgrade RTS-a jedan od govornika ispričao je i kako je njega i njegovu porodicu maltretirala vlast Borisa Tadića i demokrata. Kako su mu zbog jedne izjave otpustili ženu nakon što je rodila trojke, ali to su te "velike demokrate" koji su dok je čovek govorio aplaudirale i podržavale njegov govor?

- Zapamtite dobro ovaj datum, 6.oktobra 2010. godine, centralni dnevnik RTS-a je počeo mojom izjavom: "Da je Sveto Trojstvo korupcije političar, policajac i tužilac!". Ta izjava i cela ispoved pred kamerama RTS-a su mi promenile život.Niko od Svetog Trojstva korupcije nije odgovarao, a moja porodica i ja trpeli smo neviđenu osvetu. Najveći poklon koji smo moja supruga i ja dobili bila je njea uspešna trudnoća posle duže borbe za roditeljstvo i rođenje našij trojki, ovde u Beogradu 25-og.To je bio trenutak radosti i nade koji nas je podsetio da uprkos svim nepravdama i borbama život može doneti i najlepše darove. Ali zlo, zlo iz Svetog Trojstva korupcije nije moglo da podnese tako nešto. Zamislite samo, naredio je direktoru muzičke škole da mojoj supruzi da otkaz dok je još ležala izmučena od porođaja na operacionom stolu. U trenutku kada je trebala da se raduje i oporavlja dok su trojke u inkubatorima. Oni su uradili nešto tako nehumano i bezdušno. Nije o tome izvestio RTS. A kasnije, a kasnije smo saznali zašto. Intervenisao je kabinet tadašnjeg predsednika, štitio je zlo, ispričao je govornik na protestu.

Tog 6.oktobra 2010. godine, premijer je bio Mirko Cvetković iz Demokratske stranke, a predsednik Srbije bio je Boris Tadić iz Demokratske stranke.

Juče su velike demokrate aplaudirale čoveku i ako je trebalo da pognu glavu i stide se onoga šta zastupaju, a među njima bili su i Dragana Rakić i Zoran Lutovac. Oni koji su zabranjivali RTS-u da prenosi istinu, oni smatraju da je "pošteno" da sada protestuju ispred njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO KADA NAS KONAČNO ČEKA ZAHLAĐENJE: Meteorolog Ristić za Novosti dao prognozu, ovakav septembar se ne pamti