OPTUŽILA SRBE DA SU GENOCIDNI, A SAD PONOVO RUŠI VUČIĆA: Marinika priznala da organizuje proteste po scenariju od prošle godine (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2024. u 16:51

MARINIKA Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, koja smatra da su Srbi genocidan narod, priznala je da koordiniše organizaciju aktuelnih protesta protiv Aleksandra Vučića.

ОПТУЖИЛА СРБЕ ДА СУ ГЕНОЦИДНИ, А САД ПОНОВО РУШИ ВУЧИЋА: Мариника признала да организује протесте по сценарију од прошле године (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Tepićeva je potvrdila da se cela akcija rušenja Vučića odvija po scenario od prošle godine, kada su prvo zloupotrebljene majske tragedije, a onda cela priča preseljena u Skupštinu i na tome napravljena prozapadna koalicija koja je kasnije do nogu potučena na izborima.

- Da se suočimo sa prošlošću i sa zločinima i sa genocidom koji je počinjen u naše ime - priznala je Marinika svoj antisrpski stav. Ali to nije sve, ovako je govorila i o litijumu: 

- Mi imamo od početka komunikaciju sa udruženjem "Ne damo Jadar" i mislim kao Stranka slobode i pravde ali i sve parlamentarne stranke. Ja ću vas podsetiti da mi iz Stranke slobode i pravde najmanje već sada tri meseca čak i pre tog prvog protesta u Loznici tražimo da se zakaže posebna sednica o runiku litijuma odnosno o celoj ovoj temi jer je to  slično situaciji koju smo imali nakon prošlogodišnjih masakara. Podsetiću vas da smo tada tu dvomesečnu sedmicu i dobili na osnovu potpisa poslanika najmanje jedne trećine kada postoji obaveza da se u roku od 15 dana zakaže da sednica i sa dnevnim redom koji je obezbeđen potpisima. I tako smo tada došli do te sednice i nadamo se da ćemo i ovog puta uspeti - istakla je Tepić za N1.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?