SNS 47,6 ODSTO PODRŠKE GRAĐANA: Vučić odgovorio na kritike opozicije, pa izneo podatke najnovijeg istraživanja podrške građana

Novosti online

04. 09. 2024. u 12:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na kritike opozicije koja kaže da je u Podrinje došao da pokupi aplauze i da će boravkom u kasarni iskoristiti vojsku Srbije.

СНС 47,6 ОДСТО ПОДРШКЕ ГРАЂАНА: Вучић одговорио на критике опозиције, па изнео податке најновијег истраживања подршке грађана

Foto: Instagram

- Ja sam to radio na početku svog premijerskog mandata kada sam proveo sedam dana u Nišu, takođe sam bio u kasarni niškoj. Mislim da smo takođe doneli dobro Nišu tada. Ne zaboravite da je od tada tamo otvoreno 10 novih fabrika. Neću da govorim o tome da je Niš postao čvorište auto-puteva, pruga i da će dobiti sve ono što da Niš sam ulaže ne bi mogao u narednih stotinu godina. Veoma sam ponosan na te rezultate. A što se tiče aplauza, ne držim nikakve mitinge, nisam zakazao nikakve mitinge. Biće razgovora sa ljudima i to češće sa ljudima koji misle drugačije. A što se aplauza tiče, plašim se da ti ljudi nisu pogledali rezultate od preksinoć. Rađen je veliki omnibus veliki, stranka Miloša Vučevića, doduše dodaju i Aleksandar Vučić, samostalno, bez koalicionih partnera 47,6.

Kaže da je "SPS drugoplasirana, a Đilas trećeplasiran sa 5,6, dok je Rokfelerov potrčko četvrtoplasirani sa 5. Ovi ostali su svi značajno niže".

- Tako da toliko o aplauzima, pa mi pokažite negde da posle 12 godina postoji takvo opredeljenje ljudi.

Na kritike opozicije da će da zloupotrebi vojsku jer će biti u kasarni kaže: - A što je nisam zloupotrebio posle Niša. Ne znaju više šta da pričaju pa lupetaju. Kako bih vam rekao, kod nas bez mržnje ne može ništa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost