BRNABIĆ: Ekspert sa N1 je potpredsednik DS-a! Nisu bitne činjenice - bitno je da se napada Vučić

Novosti online

04. 09. 2024. u 17:51

PREDSEDNICA Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom teksta N1, u kome govori profesor Jovančićević, a u vezi sa navodnom štetnošću rudarenja litijuma.

БРНАБИЋ: Експерт са Н1 је потпредседник ДС-а! Нису битне чињенице - битно је да се напада Вучић

foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

- Profesionalci sa N1 "zaboravili" da pomenu da je profesor Jovančićević potpredsednik Demokratske stranke! Sitnica... Šta su ti profesionalni standardi i istinito i objektivno izveštavanje - sve vrca. Takođe, pošto su propustili u čitavoj ovoj priči da kažu da tvrdnje o bezbednosti vode i vodotokova nije izneo Aleksandar Vučić, već struka i naučnici, objavljujem i prilog da im pomognem. E, da - da još jednom zahvalim svim medijskim udruženjima što ćute i neoglašavaju se da osude, ili makar upozore, na ovu višemesečnu kampanju lažnih vesti i dezinformacija. Ko će ga znati, možda su zaturili negde Kodeks novinara... - zaključila je Brnabić.

Podsećamo, opoziciona N1 objavila je vest u kojoj se ne vidi ko da je izjavu, nema imena, ni funkcije sagovornika, ali ni njegove fotografije. Jedino što se vidi jeste to da napada predsednka Srbije Aleksandra Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE BIO SUPRUG RADE ĐURIČIN? O njemu je pričao ceo svet, a nedavno napravio film tajnom naučnom projektu koji je vodio