"UŽASNUT SAM PRIMITIVIZMOM" Đurić o napadu na Vučića: Ne bi umeli na karti da nađu Gračanicu ili Goraždevac

Novosti online

05. 09. 2024. u 15:32

POTPREDSEDNIK glavnog odbora SNS Marko Đurić odgovorio je na sramne napade na predsednika Srbije Aleksandar Vučića povodom izjave oko ulaska na KiM.

УЖАСНУТ САМ ПРИМИТИВИЗМОМ Ђурић о нападу на Вучића: Не би умели на карти да нађу Грачаницу или Гораждевац

Foto Privatna arhiva

- Užasnut sam primitivizmom i neiskrenošću onih koji probleme srpskog naroda na Kosovu i Metohiji koriste za bedne političke napade na predsednika Aleksandra Vučića.

Većina onih koji danas napadaju predsednika Srbije, zbog toga što se usudio da javno progovori o tome kakva je realnost na Kosovu i Metohiji, ne bi umeli da na geografskoj karti pronađu Gračanicu ili Goraždevac, a srpskog naroda u našoj južnoj pokrajini sete se samo onda kada treba da glume rodoljube i da uvredama zagađuju javni prostor.   

Mnogi od tih lažnih rodoljuba nikada nisu ni bili na Kosovu i Metohiji, a neki drugi su, što je još gore, bili, ali su tamo odlazili da zavađaju i dele srpski narod i da se slikaju za društvene mreže, kao što se slikaju na plaži. 

Kao dugogodišnji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju bio sam svakodnevno svedok beskrajnog licemerja srpske opozicije i na meti napada lažnih patriota, a najžešće su se u grudi busali upravo oni koji su činili sve da ukinu svaku polugu uticaja Beograda u našoj južnoj pokrajini. 

Kurti i njegovi ekstremisti danas imaju šta da otmu i uzurpiraju na Kosovu i Metohiji zato što je Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem i gradila i ulagala na Kosovu i Metohiji, boreći se za svaku srpsku porodicu i svako srpsko dete, i niko od licemera iz opozicije nema pravo da se vulgarno obrušava na našu državotvornu politiku. 

Pojedini u opoziciji bi zapravo i voleli da Srbija digne ruke od svoje južne pokrajine, i boli ih najviše upravo to što znaju da predsednik Vučić neće odustati od pravedne borbe za dobrobit i dostojanstvo naše države i građana i na Kosovu i Metohiji i u svakom drugom njenom delu - istakao je Đurić.

Podsetimo, pojedini lideri poput predsednika Nove Demokratske stranke Miloša Jovanovića, kao i predsednika Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića i poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića sramno su napali predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića povodom njegove izjave da ne može da uđe na teritoriju KiM ako mu to ne dozvole albanske ili međunarodne snage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!