IGOR SIMIĆ SASLUŠAN U SEVERNOJ MITROVICI: Rekao sam istinu - da ništa nisam radio nezakonito, ovo je pritisak pred izbore

D. Z.

05. 09. 2024. u 18:12

IGOR Simić potpredsednik Srpske liste koji je danas u 16.00 časova saslušan u stanici tzv. kosovske policije sever zbog navodnog dela falsifikovanja dokumenata izjavio je posle saslušanja da je policiji rekao da ništa nije uradio nezakonito, niti je činio bilo šta protiv bilo koga.

ИГОР СИМИЋ САСЛУШАН У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ: Рекао сам истину - да ништа нисам радио незаконито, ово је притисак пред изборе

Foto D.Z.

- To je jedina istina koju sam rekao i koju sam spreman da ponovim - istakao je Simić dodajući da je u pitanju još jedan vid pritiska na Srbe na severu KiM, pogotovu imajući u vidu da se približavaju redovni parlamentarni izbori na Kosovu.

Istakavši da je ponosan zato što je deo PIO fonda i što je pomagao građanima da ostvare pravo na penziju. Simić je istakao da će se svi predstavnici srpskih ustanova i institucija koji su pozvani na saslušanju u tzv kosovskoj policiji odazvati pozivu. Inače, Simić je na saslušanje u  tzv staniciju kosovske policije za region sever došao u pratnji advokata Miloša Delevića i istakao da se protiv njega i njegovih kolega iz Srpske liste vode politički procesi jer ih okrivljuju za falsifikovanje dokumenata.

Inače, do sada su u stanici policije u Kosovskoj Mitrovici saslušani Milan Radojević bivši gradonačelnik Kosovske Mitrovice kao i Ivan Zaparožac predsednik PO Kosovske Mitrovice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!