"NISAM JA TU DA POLAŽEM RAČUNE ROTU" Vučić na pitanje "Novosti" - Nije bilo vredno što se bavio politikom, i dobro je što se više neće baviti

Novosti onlajn

06. 09. 2024. u 09:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas u Malom Zvorniku obilazi radove na rekonstrukciji mosta na Drini Mali Zvornik – Karakaj.

НИСАМ ЈА ТУ ДА ПОЛАЖЕМ РАЧУНЕ РОТУ Вучић на питање Новости - Није било вредно што се бавио политиком, и добро је што се више неће бавити

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Odgovarajući na pitanje "Novosti" o izjavi Rota koji ga je napao zbog pozdrava koji je Aleksandar Vulin preneo ruskom vođi Vladimiru Putinu, Vučić kaže da nije tu da polaže račune Rotu. Pre odgovora, Dodik je pitao za Rota "ko je taj kreten".

- Kada bih slušao Rota, tzv. Kosovo bi odavno bilo država i član UN, kada bih slušao Rota Srbija ne bi postojala ekonomski, kada bih ga slušao Republika Srpska odavno ne bi postojala... To je ono što sam vam rekao - jedni se ljute na jedno, drugi se ljute na drugo, šta ja da im radim. Imao sam veoma dobar razgovor sa Olafom Šolcom, a porediti Šolca i Rota nema baš mnogo smisla. Ja mu želim sve najbolje, mnogo uspeha u životu. Dobro je što prestaje da se bavi politikom jer je bio veoma neuspešan, a za sve drugo u životu mu želim sve najbolje. Politikom nije bilo ni vredno što se bavio, a i dobro je što se više neće baviti - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUTIN OTKRIO KO JE RUSIMA FAVORIT NA AMERIČKIM IZBORIMA: Ako se tako zarazno smeje...