VUČEVIĆ O SUSRETU VUČIĆA SA GRAĐANIMA: Neposredna komunikacija predsednika sa građanima je festival demokratije

Novosti onlajn

07. 09. 2024. u 14:24

PREDSEDNIK Vlade Republike Srbije Miloš Vučević rekao je danas da je susret predsednika Aleksandra Vučića sa građanima Zapadne Srbije prilika da dobiju odgovore na svoja pitanja, te da je neposredna komunikacija festival demokratije.

ВУЧЕВИЋ О СУСРЕТУ ВУЧИЋА СА ГРАЂАНИМА: Непосредна комуникација председника са грађанима је фестивал демократије

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Neposredna komunikacija sa građanima je festival demokratije. Da čujete i ono što vam nekad prija i što vam ne prija. Ja mislim da je današnji susret, posebno onima koji imaju brigu, koji su protiv projekta Jadar i imaju pitanja, kritike, idealna prilika da u direktnoj komunikaciji sa predsednikom države dobiju odgovore i iskažu svoje slaganje ili neslaganje - kazao je Vučević.

Vučević je pozvao i sve građane koji su u prilici da se odazovu pozivu predsednika Vučića na dijalog, te rekao da ne zna da li će biti prisutan i neko od predstavnika kompanije Rio Tinto, ali da su sa predsednikom ministri iz Vlade koji mu pomažu oko svega.

- Ponavljam i ponovićemo svaki put, ništa neće biti rađeno što može da ugrozi zdravlje naših građana i našu životnu sredinu - dodao je Vučević.

Predsednik Vlade Republike Srbije na kraju je istakao da sa manifestacije "Dani porodice" u Perlezu, kojoj je prisustvovao, šalju punu podršku predsedniku Republike Srbije i da su u stalnom kontaktu dok traje njegova poseta Zapadnoj Srbiji.

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VILANDER ŠOKIRAO SVET: Nije čudno kada Đoković gubi!