SRAMNA KAMPANJA ŠOLAKOVIH MEDIJA: Dok Kurtijevi banditi tuku srpsku decu, šolakovci krive naš narod (FOTO)

Novosti online

10. 09. 2024. u 10:19

KURTIJEVI uniformisani batinaši brutalno su pretukli četvoricu srpskih mladića u Kosovskoj Mitrovici, a za to vreme opozicioni mediji koji se nalaze u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka krive naš narod da su sami krivi za batine.

СРАМНА КАМПАЊА ШОЛАКОВИХ МЕДИЈА: Док Куртијеви бандити туку српску децу, шолаковци криве наш народ (ФОТО)

Foto: Novosti

"Uhapšena četiri srpska mladića zbog napada na policiju u Kosovskoj Mitrovici" - glasi naslov na tajkunskom portalu Nova S, dok se N1 navodno ograđuje, dok u prvi plan stavlja stav Prištine: "Uhapšena četiri srpska mladića: Priština tvrdi da su napali policiju, Vučević ukazuje na represiju"

Foto: Novosti

 

Ovo je samo nastavak brutalne kampanje usmerene protiv Srbije, a u cilju progona srpskog življa sa pokrajine Kosovo i Metohija, a u kojoj učestvuju i Šolakovi mediji.

Podsećamo, na jednom od snimaka koji kruže društvenim mrežama vidi se da jednog od mladića hapsi policajac, naoružan puškom, dok se na drugom snimku vidi sa koliko agresije Kurtijevi banditi obavljaju svoj "zadatak".

Foto: Novosti

 

Potom se oglasio otac jednog od pretučenih i uhapšenih mladića. 

- Upravo su mi u KM sina pretukli i uhapsili Kurtijevi policajci. Iživljavali se na deci koja su slavila rođendan. Zvao sam hitnu pomoć, neće da dozvole lekarima da izvrše pregled. Uhapsili su i prolaznika koji je snimio torturu. To je Kurtijev režim. Jel ima dalje života ovde? - pitao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADIMO SERIJU O NAJVEĆEM OLOŠU KOJI JE HODAO SRBIJOM: Miloš Tanasković o seriji Klan, intimi i odrastanju (VIDEO)